Over ons


Wie zijn nou eigenlijk de gezichten én bussen achter ‘Een bus vol avonturen’?

Douwe heeft twee rechter handen. De kinderen hebben het volste vertrouwen dat hij álles kan maken. Hij bezit de kunst om in iedere situatie kalm te blijven. Hij is altijd met iets bezig en houdt van buiten zijn.

Karlijn houdt van verandering en avontuur. Ze verzint steeds nieuwe en soms wat impulsieve ideeën maar komt ook altijd met creatieve oplossingen. Ze is het liefst hele dagen buiten in de natuur.

Sophie is ontzettend creatief en weet overal een oplossing voor te bedenken. Kan niet bestaat niet tenzij het tegendeel wordt bewezen. Ze is dol op gezelschap, paardrijden en bordspellen spelen.

Tobias weet heel erg veel van dieren en de natuur. Hij kan goed dagdromen en details onthouden. Hij is goed in het oplossen van puzzels en raadsels en is dol op het maken of uithalen van grappen.

Pepijn vind het leven één groot feest. Hij kan overal intens van genieten en houdt van avontuur en ontdekken en heeft een hele rijke fantasie. Hij is heel graag fysiek bezig, op welke manier dan ook, het liefst buiten.

Olivier laat zich als jongste van het stel graag op handen dragen door de anderen. Hij is dol op gezelligheid en mensen om hem heen én op alles dat wielen heeft. De camper vindt hij dan ook geweldig.

Onze eerste camper. We waren niet bewust op zoek naar een oldtimer, maar hebben er nooit spijt van gehad. We hebben er al aardig wat werk in gestoken en zoveel mooie avonturen mee beleefd.

We kunnen er niet onder uit nu de kinderen groter worden, we hebben een grotere bus nodig. Het is een oude brandweerwagen geworden die we tot camper gaan verbouwen!